Nenad Bjelica potresen nakon debakla: ‘Ovo je najgora utakmica otkad sam u Osijeku! Razočaran sam…‘

Datum objave: 06.08.2021.
Autor / izvor:
‘Sve je bio jako loše, pogotovo prvo poluvrijeme. Rezultat je mogao biti i puno gori‘, kaže Bjelica

Teško je bilo Nenadu Bjelici komentirati lošu utakmicu i težak 4:2 poraz svoje momčadi u Sofiji. Bilo je jednostavno previše toga lošeg ili “Ispod razine svake kritike”, kako se izrazio Osijekov trener.

– Razočaran sam… Sve je bio jako loše, pogotovo prvo poluvrijeme. Odigrali smo najgoru utakmicu otkako sam ja trener Osijeka. Bez duela, agresivnosti i rizika u fazi napada ne može se pobijediti kvalitetna momčad kakva je CSKA – komentirao je Bjelica.

Osijek je još i dobro prošao, slabu nadu pred uzvrat je vratio u sudačkoj nadoknadi, a onda su još domaćini pogodili i okvir gola.
– Slažem se, rezultat je mogao biti i puno gori s obzirom kako smo odigrali. Ovaj nam rezultat daje nadu da ako budemo na razini na kojoj smo bili prošle godine da je sve moguće u uzvratu – poručio je trener Bijelo-plavih.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.