Nikola Vlašić nikad nije imao toliku plaću! U Moskvu stigla ponuda koju će biti jako teško odbiti!?

Datum objave: 29.07.2021.
Autor / izvor:
Zenit Vlašiću nudi bitno veću plaću od one koju ima u Moskvi, ali i od one koju mu nudi Milan

La Gazzetta dello Sport objavila je da se Zenit uključio u utrku za Vlašićem te da odmah nudi 25 milijuna eura. I ruski mediji pišu da je to istina, ali navode da je Zenitova ponuda – 30 milijuna.

Što god od toga bila istina, jasno je da je Zenit krenuo po najboljeg igrača ruskog prvenstva.

Želio ga je, već smo o tome pisali, aktualni prvak Rusije i prošlog ljeta, nudio je 35 milijuna, ali CSKA nije želio ni pregovarati. Ovaj put bi financijska situacija mogla natjerati klub iz Moskve da ga pusti u St. Petersburg.

Zenit Vlašiću pak nudi bitno veću plaću od one koju ima u Moskvi, ali i od one koju mu nudi Milan. Spominje se iznos od čak 4 milijuna eura godišnje, što je milijun više od Vlašićeve dosadašnje godišnje zarade u Moskvi.

Hrvatski ofenzivac usprkos tome radije bi igrao Serie A, no Milan nije spreman platiti 25 milijuna eura na ime odštete. Zenit je stoga najrealnija Vlašićeva opcija za novu sezonu…

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.