NISMO NI BILI SVJESNI DA JE REBIĆ UŠAO U POVIJEST MILANA: Statističari su izvukli brojke, Ante uz bok legendarnom Ševčenku

Datum objave: 07.04.2020.
Autor / izvor:
Rebić je u prvom dijelu sezone jedva dolazio do minuta, da bi u drugom eksplodirao. Taman prije nego što je Serie A pauzirana, Ante je bio u top formi, a Milan na putu prema gore

Kako se jako malo bavimo nogometom ovih dana, Milanovi statističari imali su dovoljno vremena prekopati malo po podacima iz prošlih utakmica i došli su do zapanjujuće statistike Ante Rebića.

Hrvatski reprezentativac čija budućnost na San Siru još uvijek nije sigurna u novu je godinu ušao furiozno te zabio šest pogodaka u prvenstvu te jedan u kupu. Nametnuo se tim nastupima kao ključan igrač Piolijevog preporođenog Milana.

Takve brojke moraju biti dio nekog rekorda, a novinar portala Milan News Manuel Del Vecchio objavio je kako je Rebićev ulazak u novu godinu bio za povijest.

Naime, po ulasku u drugi dio sezone u novom tisućljeću od Rebića su bili bolji samo Andrij Ševčenko i Hernan Crespo, koji su ipak igrali u puno jačim momčadima Milana.

Strašne brojke

Ševčenko je u 2000. u prvih deset utakmica bio fantastičan sa šest golova u prvenstvu i tri u kupu. Crespo je 2005. godine zabio isto tako šest golova u prvenstvu te dva u Ligi prvaka.

Rebić je u prvom dijelu sezone jedva dolazio do minuta, da bi u drugom eksplodirao. Taman prije nego što je Serie A pauzirana, Ante je bio u top formi, a Milan na putu prema gore.

https://net.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.