Nogomet BAŠ LIJEPO NEOBIČNO PRIJATELJSTVO MODRIĆA I TALIJANSKOG SUPERSTARA: ‘Jedva sam mogao pričati, a onda mi se Luka javio’

Datum objave: 22.04.2020.
Autor / izvor:
Bio je devastiran zbog saznanja da vjerojatno neće više igrati ove sezone

Trenutno jedan od najboljih mladih igrača u Italiji, Romin ofenzivni veznjak, Nicolo Zaniolo, pretrpio je prije dva mjeseca tešku ozljedu koljena koja ga je trebala s terena udaljiti nekoliko mjeseci.

Zaniolo je proživljavao teške trenutke. Bio je devastiran zbog saznanja da vjerojatno neće više igrati ove sezone, dakako to je bio prije pandemije koronavirusa, a u tim ga je tmurnim vremenima obradovao baš hrvatski reprezentativac, Luka Modrić.

“Modrić mi je poslao poruku odmah nakon što sam se ozlijedio. Dva puta smo se susreli i pitao sam ga za dres. Javio mi se i to mi je bila velika čast, dobiti poruku od igrača poput njega”, rekao je Zaniolo, prenose talijanski mediji.

Kazao je kako je u početku bio u šoku i da je jedva mogao govoriti…

“Prva dva-tri dana nakon ozljede bila su mi veliki šok, jedva da sam mogao pričati. Shvatio sam što mi se dogodilo. Nadam se da ću ipak sezonu završiti sa suigračima. Ovo iskustvo puno mi je pomoglo, odrastao sam”, kazao je mladi Talijan.

https://net.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.