Nogomet NAPOKON DALIĆ I ŠUKER POSTIGLI DOGOVOR: Ovo će svakom navijaču Vatrenih navući osmijeh na lice

Datum objave: 17.04.2020.
Autor / izvor:
Hrvatskom izborniku ugovor sa Savezom istječe ovoga ljeta

U posljednje vrijeme postavljalo se puno pitanja o tome ostaje li Zlatko Dalić izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, s kojom je 2018. godine ostvario povijesni uspjeh i osvojio svjetsko srebro.

Njegov ugovor s Hrvatskim nogometnim savezom istječe ovoga ljeta, a pretpostavlja se da se planiralo razgovarati o produljenju nakon Europskog prvenstva, ali ono je zbog pandemije koronavirusa prebačeno za sljedeće ljeto i došlo je do nepredviđene situacije.

Interes iz Emirata

Puno se pričalo o tome da su Daliću stizale bogate ponude s Bliskog Istoka, a navodno ga je na svojoj klupi htjela reprezentacija Ujedinjenih Arapskih Emirata koja je nedavno prekinula suradnju sa srpskim stručnjakom Ivanom Jovanovićem.

No, od toga svega neće biti ništa i Dalić će ostati za kormilom Vatrenih.

Nije ‘lovac na novac’

Kako pišu Sportske novosti, za to postoje dva glavna razloga. Prvi je taj što Dalić namjerava “završiti posao” i odraditi nastup na Europskom prvenstvu sljedeće godine, a drugi je da Dalić nije “lovac na novac”.

“Odmah nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji na adresu mu je sletjela sumanuta ponuda kineskog kluba, ugovor vrijedan 10 milijuna dolara po sezoni, ali on je dotad već osmislio potpuno drukčiju krivulju nastavka karijere. Još jedno veliko natjecanje s reprezentacijom, a onda potraga za ambicioznim klubom u nekoj od ‘liga petice’”, pišu SN.

https://net.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.