NOVE INFORMACIJE O ULAZNICAMA ZA EUROPSKO PRVENSTVO

Datum objave: 17.04.2020.
Autor / izvor:

Krovna europska nogometna organizacija UEFA u ožujku je objavila kako je ovogodišnje Europsko prvenstvo zbog epidemije koronavirusa odgođeno za 2021. godinu, a sada su dostupne i nove informacije za navijače koji su početkom 2020. godine kupili ulaznice za EURO.

 

Namjera je Uefe da svi kupci koji su kupili ulaznice za EURO 2020. iste mogu iskoristiti na ljeto 2021. godine. Ipak, s obzirom na činjenicu da raspored odigravanja utakmica u sklopu turnira koji će se održati 2021. godine još uvijek nije finaliziran, UEFA za sada ne može potvrditi da li će sve ulaznice koje su prodane po predviđenom rasporedu za 2020. godinu i dalje biti važeće.

 

Kada je riječ o navijačima koji nisu sigurni da će 2021. godine moći prisustvovati utakmicama za koje su kupili ulaznice, UEFA savjetuje da navijači pričekaju objavu rasporeda odigravanja prije otkazivanja ulaznica. Kupci koji nakon objave novog rasporeda ustanove da neće moći iskoristiti svoje ulaznice imat će priliku vratiti ih te zaprimiti povrat novca u punoj cijeni ulaznica. UEFA trenutačno priprema internetski portal za povrat ulaznica kojeg planira učiniti dostupnim početkom svibnja 2020. godine. Kupci ulaznica o početku rada portala bit će obaviješteni putem elektronske pošte.

 

 

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.