Novi udarac za Dalića i Hrvatsku: Otpala i zvijezda Dinama, dodatni pregled otkrio težinu ozljede!

Datum objave: 07.10.2021.
Autor / izvor:
Za Dinamo je sad bitno da se Oršić što prije vrati treninzima uoči dva dvoboja s Rapidom

Mislav Oršič otpao je za Cipar i Slovačku, Dinamov napadač ostat će doma oporavljati gležanj. Iako je iz HNS-a u utorak, kad je propustio trening rečeno da se radi o oprezu kako ne bi došlo do ozbiljnije ozljede, Oršićev je gležanj u dovoljno lošem stanju da neće moći igrati te dvije utakmice.

To je pokazao pregled u srijedu. Za Dinamo je sad bitno da se što prije vrati treninzima uoči dva dvoboja s Rapidom, ali i prvenstvenog derbija u Rijeci.

Zlatko Dalić povest će na Cipar 23 igrača koji su u srijedu imali taktički trening na terenu Hitrec-Kacian. Temperatura je pala, kiša se spustila, vrijeme je bilo pravo jesensko, ali odradili su posao.

Dakle, za dvije utakmice koje dolaze izbornik ima vratare Livakovića, Grbića i Slugu te igrače Stanišića, Uremovića, Sosu, Barišića, Gvardiola, Vidu, Čaleta-Cara, Pongračića, Škorića, Modrića, Kovačića, Brozovića, Vlašića, Pašalića, Ivanušeca, Jakića, Kramarrića, Perišića, Brekala i Livaju.

Dinamo o Oršiću

U međuvremenu su se iz Dinama očitovali o zdravstvenom stanju Mislava Oršića.

“Oršić je ozlijedio skočni zglob, napravljen je magnet i danas se vratio u klub.
Počinjemo s fizikalnom terapijom i nadamo se da oporavak neće potrajati više od 2 do 3 tjedna.”

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.