ODRŽAN TEMATSKI SASTANAK HNS-A U OPATIJI

Datum objave: 30.05.2020.
Autor / izvor:

U Opatiji je u srijedu na prijedlog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera održan tematski sastanak HNS-a na kojem se razgovaralo o budućnosti nogometnih natjecanja.

Epidemija COVID-19, uzrokovana novim koronavirusom, zaustavila je sportske događaje diljem svijeta, pa tako i nogometna natjecanja u Hrvatskoj. Odlukom Stožera civilne zaštite, od 30. svibnja omogućena su natjecanja na otvorenom nakon više od dva mjeseca stanke, pa će se ovoga vikenda utakmicama polufinala Hrvatskog kupa i nogomet vratiti natjecanju. Tjedan dana kasnije nastavit će se natjecanje u HT Prvoj ligi.

Novonastale okolnosti veliki su izazov za nogometne klubove i organizacije diljem Europe, pa je upravo budućnost nogometnih natjecanja u Hrvatskoj bila tema posebnog sastanka koji je održan u Opatiji na inicijativu predsjednika HNS-a Davora Šukera.

Uz predsjednika Šukera, sastanku su nazočili izvršni direktor Marijan Kustić, članovi Izvršnog odbora, glavni instruktor Petar Krpan, voditeljica međunarodnih poslova i licenciranja Ivančica Sudac te čelni ljudi odjela natjecanja, uključujući koordinatora natjecanja Nevena Šprajcera i povjerenika HT Prve lige Josipa Breznog.

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.