Olmo protiv Hrvatske? Ne, ovo je najvjerojatniji protivnik Vatrenih u lovu na četvrtfinale!

Datum objave: 23.06.2021.
Autor / izvor:
​Vatreni su u ponedjeljak domaćini u Kopenhagenu, a ovo su sve kombinacije s kime mogu igrati

Sve je sada jasno, samo fali suparnik… Kalkulirali smo gdje bi Hrvatska eventualnom pobjedom mogla završiti kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije, ali nakon što je Škotsku dobila s dva gola razlike, a i Engleska je odradila posao, Vatreni su skupinu završili drugi.

To znači da će sljedeću utakmicu na Euru odigrati u ponedjeljak, 28. lipnja u Kopenhagenu s početkom u 18 sati. Ako prođe osminu finala, utakmicu četvrtfinala odigrat će 2. srpnja u St. Peterburgu protiv osvajača skupine F i trećeg iz skupine A ili C, polufinalni put Hrvatsku bi odveo na Wembley 6. srpnja, a finale je na istom stadionu 11. srpnja.

Kladionice kažu Poljska

No polako, vratimo se na prvog sljedećeg suparnika. Bit će to drugoplasirana momčad u skupini E u kojoj će se posljednje kolo odigrati danas. Tamo apsolutno sve četiri reprezentacije mogu i do prvog i do drugog mjesta u skupini. Devet je kombinacija različitih ishoda posljednjeg kola u toj skupini.

U najviše kombinacija na drugom mjestu će završiti Slovačka, ali za takav rasplet u posljednjem kolu nikako ne smije izgubiti od Španjolske. Šveđani mogu pasti na drugu poziciju ako ne dobiju Poljake, a Poljaci, pak, u svakom slučaju moraju pobijediti Šveđane. Ako to naprave, sigurno prolaze u sljedeću rundu.

Što se bookmakera tiče, oni vjeruju da će Španjolska pobijediti Slovačku, a Poljska Švedsku. U takvom raspletu Hrvatska bi igrala s Poljacima. Druga najizglednija opcija su pobjede Švedske i Španjolske, što znači da bi u Kopenhagen stigla Furija. Treća opcija je uz pobjedu Španjolske remi Švedske i Poljske, tada bi po pet bodova imale Španjolska i Švedska, tko bi bio prvi, a tko drugi, određivala bi ukupna gol-razlika…

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.