Omiljeni Vatreni dobio izgon iz kluba. Otpisan je i može otići čim dođe neka ponuda

Datum objave: 31.12.2021.
Autor / izvor:
Sada je ušao u zadnjih pola godine ugovora i gotovo je sigurno da će u kratkom roku napustiti klub

Ako je za vjerovati napisima uglednog turskog Fanatika, omiljenom Vatrenom i članu srebrne generacije iz Rusije 2018. godine, Domagoju Vidi, dani u Bešiktašu gotovo su sigurno odbrojeni.

O Vidinu odlasku iz Bešiktaša piše se gotovo svakog prijelaznog roka unazad godinu, godinu i pol, ali sada je ušao u zadnjih pola godine ugovora i gotovo je sigurno da će u kratkom roku napustiti klub.

Fanatik je objavio članak s naslovom “Zbogom Domagoj”, a pišu kako vida sigurno odlazi na ljeto, a lako je moguće da ode već ove zime ako dođe bilo kakva ponuda za njega. Dakle, Bešiktaš je odlučan u tome da se Vide riješi u što kraćem roku i pod svaku cijenu, a tu bi priliku mogli iskoristiti i pojediniklubovi koji se interesiraju za njegove usluge.

Engleska ili HNL?

Ugledni The Athletic piše da Vidu potražuje engleski Watford i prvenstveno zbog toga što je njihov standardni stoper, Mangala, ozlijeđen na duže vrijeme i hitno im treba iskusan branič koji može odmah pomoći. Englezi bi Vidu mogli dovesti već u siječnju, ali vjerojatno pod uvjetom da plate neku odštetu ili da preuzmu njegova primanja iz Bešiktaša na pola godine i dovedu ga na posudbu te na ljeto s njim potpišu ugovor.

Svakako ne treba zaboraviti i na poziv Osijeka. Nedavno je Nenad Bjelica javno pozvao Vidu u klub, a isto je napravio i njegov suigrač iz repretentacije, Mile Škorić.

“Tko ne bi volio imati takvog suigrača poput Vide? Igrali smo zajedno, ne treba govoriti o njegovim kvalitetama. Bio sam baš iznenađen čestitkama. Mislio sam da će opet biti dres, imam ih dosta. Jako originalna ideja, baš mi se svidjelo”, rekao je tada Škorić, a Bjelica se nadovezao na temu…

“Vida je dobrodošao u Osijek u bilo kojoj funkciji. On zna koje su naše mogućnosti, ako se bude htio vratiti u Hrvatsku, nadam se da će to biti Osijek”, rekao je Bjelica.

Osijek, Watford ili možda neka treća opcija, vidjet ćemo uskoro, ali jedna stvar je, kako pišu Turci, sigurna, a to je da je Vida otpisan u Bešiktašu. Što će dalje biti ovisi najviše o Vidi samom i uvjetima koje će tražiti.

https://net.hr/

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.