Otkrili tajnu vječite Modrićeve mladosti: ‘Ne spava na madracima od 40.000 eura, ne drži stroge dijete…‘

Datum objave: 31.01.2022.
Autor / izvor:
Španjolska se Marca ponovno bavi svojom omiljenom temom – madridskim Realom i fenomenom Luke Modrića

Kapetan hrvatske reprezentacije sve je dogovorio s čelnicima ‘Kraljevskog kluba’ preostaje im dvominutna formalnost potpisivanja novog ugovora, koji će biti determiniran datumom – 30. lipnja 2023.

Nedavno preminula legenda Reala, Francisco Gento spominje se u analima kluba kao najdugovječniji igrač. Imao je 38 i još je nosio svakog vikenda dres Reala. Upravo u Modriću Španjolci vide Gentovog nasljednika.

Novinar Jose Felix Diaz otkriva i tajnu Modrićeve ‘vječne mladosti’. Konstatira kako je ovaj neobičan nogometaš zapravo najnormalnija osoba. Voli svoju obitelj, nogomet, Real Madrid…Ne spava na madracima od 40.000 eura, ne drži (stroge) dijete, ne provodi vrijeme u hiperbaričnim komorama… (svaka sličnost s nekim bivšim igračima Reala sasvim je slučajna).

Već nekoliko sezona na Santiago Bernabeuu pokušavaju riješiti pitanje Modrićevog nasljednika. No, potraga (i nakon dovođenja igrača) obično završava riječima: ‘nismo uspjeli nabaviti ništa slično!’

Iako su Luka Modrić i Carlo Ancelotti već surađivali zajedno (u razdoblju 2013-2015. kada je Ancelotti prvi puta vodio Real), aktualni je trener ‘Kraljeva’ ostao zatečen ovosezonskim izdanjima hrvatskog nogometaša.

– Fascinantno je da Lukine nogometne sposobnosti poslije šest godina nisu uopće atrofirale. Njegov nogomet nema veze s godinama koje mu stoje u putovnici – ustvrdio je Ancelotti.

Luka Modrić već 11 godina igra za Real Madrid. Klupski čelnici ističu kako Lukito nikada neće napustiti njihov entitet. I ako jednog dana prestane igrati nogomet, za njega će uvijek biti u ‘Kraljevskom klubu’.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.