Ovako bi trebao izgledati sastav Vatrenih! Izbornik prelomio: Na Poljudu sa šestoricom novih startera!

Datum objave: 17.11.2020.
Autor / izvor:
Na Portugalce idemo u rombu, a prednjeg igrača u njemu igrat će čovjek koji to najviše voli

Zlatko Dalić ponovno je promiješao sastav i hrvatska momčad imat će na Poljudu šestoricu novih startera u odnosu na Solnu. Od toga cijelu obranu jer razbolio se i Pongračić, a ulaze Lovren, Juranović i Bradarić.

Mile Škorić je u utorak stigao iz Osijeka i po svemu sudeći izravno će uletjeti u startnu postavu. Izbornik je kazao kako je razmišljao da drugog stopera, pokraj Lovrena, igra Barišić ili Melnjak, ali potom dodao kako je logičnije da to bude pravi stoper. To je bila jedna od dvije izvjesne dvojbe koje smo nazrijeli iz Dalićevih riječi.

Druga je pitanje zadnjeg veznog. Milan Badelj je jedini specijalist za tu ulogu u reprezentaciji, ali prema informacijama nakon zadnjeg treninga vjerojatno će igrati Marko Rog. Što će za njega biti novo iskustvo i iskušenje. Ne dođe li do novog preokreta u zadnji čas. Što ne bi bilo prvi put. U vezi su još sigurno Kovačić i Modrić.

Mario Pašalić dobiva poziciju koju najviše voli. Najavljeno je da će Hrvatska igrati u rombu, a on će biti isturen u tom rombu. Vlašić će ovaj put biti u napadu zajedno s Ivanom Perišićem. Što je za njega novost, to još nije igrao. Budimir i Petković nisu dovoljno spremni, kazao je Dalić. Budimir je igrao već dvije utakmice, kao i Brekalo, koji će biti opcije s klupe.

Ekipa je skrpana, a kako će to funkcionirati? Sve je novo, od obrane, preko veze do napada, a protivnik jak i rijetko prašta pogreške. Trebat će i malo sreće.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.