Pala je velika odluka hrvatskog nogometa: Navijači se vraćaju, samo će Poljud biti prazan!

Datum objave: 08.06.2020.
Autor / izvor:
‘Mislim da od 12. ili 14. lipnja kreću natjecanja s gledateljima na otvorenom‘.

Kada će se navijači vratiti na hrvatske nogometne stadione? O tome se nagađa već danima, a odgovor je u ponedjeljak ujutro u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” dao ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak.

“Mislim da od 12. ili 14. lipnja kreću natjecanja s gledateljima na otvorenom. Naravno, uz epidemiološki okvir koji ćemo objaviti”, najavio je Capak.

To konkretno pretpostavlja mogućnost povratak navijača na tribine već u sljedećem, 28. kolu koje se igra od četvrtka do subote (od 11. do 13. lipnja).

U petak, 12. lipnja igraju Varaždin i Rijeka, te Lokomotiva i Dinamo, a dan poslije Slaven Belupo i Osijek.

U najgorem slučaju, ako ne već ovoga vikenda, navijači se vraćaju u sljedećem, 29. kolu, koje je na rasporedu 16. i 17. lipnja.

Kolo otvara Hajduk 16. lipnja okršajem protiv Varaždina na svom Poljudu ali bez podrške Torcide, zbog kazne od dvije domaće utakmice bez gledatelja. Prvu je Hajduk odradio u petak protiv Intera.

16. lipnja igraju još Istra – Inter te Rijeka – Lokomotiva, a dan kanije Dinamo i Slaven Belupo te Osijek i Gorica.

To je dobra vijest i za Adria Tour koji će se 20. i 21. lipnja održati u Zadru uz nazočnost najboljih tenisača iz regije.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.