Perišić: Bili smo stvarno loši! Vrijeme da se probudimo, inače idemo doma; Modrić: Jako loš ulazak!

Datum objave: 18.06.2021.
Autor / izvor:
Ivan Perišić zabio je jedini naš pogodak do sada na Euru, a njegova poruka je jasna.

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je neodlučeno (1:1) u drugom kolu Eura u Glasgowu protiv Češke. Nakon prvog boda na kontinentalnoj smotri može se ustvrditi da šanse Vatrenih za nastup u drugom krugu još postoje, ali da će se u utorak (21 sat) u susretu posljednjeg kola morati pobijediti Škotsku.

Nakon remija sa Škotima nekolicina igrača bila je dostupna za izjave nositeljima televizijskih prava, a prvi je pred kamere izašao Ivan Perišić

– Iskreno, stvarno je bilo loše. Moramo puno bolje. Od Livakovića do zadnjeg igrača, svi moramo dati više. Svi moramo dati više i moramo pobijediti. Slabo smo ušli, dobili gol iz prekida. Poslije smo nešto odigrali, nije to to – rekao je.

Nemamo pobjednički gard?

– Moramo puno bolje, inače ćemo ići doma nakon grupne faze. Imamo još jednu šansu, moramo biti bolji. Bit će teško, Škoti još večeras igraju, a nismo ih nikada pobijedili. Imamo četiri dana za odmor i pričanje, za nekakvu promjenu – rekao je Perišić.

Sljedeći je bio kapetan Luka Modrić:

– Definitivno ostaje gorak okus nakon utakmice. Nadali smo se pobjedi, nismo došli do nje. Ušli smo jako loše u utakmicu i neorganizirano. Kasnije smo se konsolidirali, bili bolji, opasniji, možda i mogli zabiti… Nismo uspjeli, moramo se okrenuti Škotskoj, treba nam pobjeda za drugi krug…

Škoti?

– Znamo što nam je činiti, moramo pobijediti ako želimo proći i to je dobra stvar. Moramo se oporaviti, analizirati gdje smo griješili i to primijeniti u idućoj utakmici – rekao je igrač utakmice po izboru UEFA-e.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.