PERIŠIĆ OSTAJE U BAYERNU? Oglasio se čovjek kojeg se u klubu sve pita i otkrio kad će donijeti konačnu odluku

Datum objave: 14.04.2020.
Autor / izvor:
Vatreni želi ostati u bavarskom velikanu

Već se mjesecima nagađa što će biti s Ivanom Perišićem. Iz Italije su stizale vijesti da ga je Antonio Conte definitivno otpisao i da više nije poželjan u Interu, dok su posljednje informacija iz Njemačke govorile da ga Bayern želi zadržati i otkupiti njegov ugovor, ali po nižoj cijeni od dogovorene. Naime, kad je Vatreni odlazio na posudbu u Bayern, dogovoreno je da ga Bavarci mogu otkupiti za 20 milijuna eura, a oni sada navodno nastoje sniziti cijenu za pet milijuna.

Sada je o cijeloj situacija svoje mišljenje dao čovjek kojeg se u Bayernu sve pita – Karl-Heinz Rummenigge.

“Nismo još oko toga razgovarali. Postoji klauzula po kojoj, ja mislim, do kraja svibnja moramo donijeti odluku”, izjavio je čuveni Nijemac za Gazzettu.

Iako se mislilo da su Perišiću šanse za ostanak male, pojavile su se priče da ga trener Hansi Flick jako cijeni i da ga želi u momčadi i nakon isteka ugovora o posudbi. S obzirom na to da je Flick nedavno nagrađen novim ugovorom vrlo je izgledno da će mu vodstvo kluba ispuniti želje u idućem prijelaznom roku.

 

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.