PERIŠIĆ POSTAO KLJUČ VELIKOG INTEROVOG POSLA: Evo zašto Conte mora što prije prodati Vatrenog

Datum objave: 24.04.2020.
Autor / izvor:

Talijani su pronašli idealno pojačanja, ali postoji kvaka

Početkom veljače stigla je loša vijest iz Njemačke. Tijekom treninga Alvaro Odriozola nesmotreno je startao i slomio gležanj Ivanu Perišiću. Ozljeda je stigla u najgorem mogućem trenutku kada je Vatreni igrao odlično i dokazivao da za njega ima mjesta u Bayernu. Krilni napadač stigao je lani na jednogodišnju posudbu iz Intera, a Bavarci su dobili mogućnost otkupa njegova ugovora.

Iako ima naznaka da će mu se ostvariti želja i ostati u Münchenu, za sada još ništa nije službeno dogovoreno. Perišić se u međuvremenu vratio treninzima, ali sezona je na čekanju uslijed pandemije koronavirusa. No, to nije zaustavilo talijanskog novinara i stručnjaka za transfere Fabrizija Romana da donese neke nove novosti vezane za sudbinu Vatrenog.

Objavio je da je Inter zainteresiran za Bayernovog Corentina Tolissa i da bi ga željeli dovesti na ljeto. Navodno je Conte njegov veliki fan, a volio bi ga u svlačionici iako se oporavlja od operacije gležnja zbog čega će preko dva mjeseca biti izvan pogona.

Romano tvrdi da ovaj posao nema veze s Ivanom Perišićem, ali da se u Interu nadaju da će Hrvata podati Bayernu ovog ljeta jer ne namjeravaju krenuti po Tolissa sve dok Perišićeva prodaja ne bude gotova stvar.

Ranijee je objavljeno da Nijemci žele spustiti Perišićevu cijenu. Po ugovoru otkupna klauzula postavljena je na 20 milijuna eura, ali oni ga žele za pet milijuna eura manje.

https://net.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.