Perišić za rodni Omiš – donirao sredstva Hitnoj medicinskoj pomoći

Datum objave: 28.04.2020.
Autor / izvor:

Hrvatski sportaši u ova teška vremena pokazali su veliko srce. Brojni su se ujedinili tijekom epidemije koronavirusa, ali i nedavnog potresa u Zagrebu, te zajednički donirali najčešće bolnice.  

Vatreni su tako pomogli Zagrebu i Hrvatskoj s 4,2 milijuna kuna, no nisu na tome stali. Uslijedile su pojedinačne donacije. Tako je Luka Modrić donirao 100.000 eura zadarskoj bolnici, Mario Mandžukić je školi u Vinkovcima donirao materijal za izradu vizira, Danijel Subašić pomogao je Zadru i Splitu… Zasigurno je dio njih odlučio djelovati i anonimno.

Grad Omiš odlučio je javno zahvaliti Ivanu Perišiću na donaciji tamošnjoj Hitnoj pomoći.

– Od srca hvala našem vatrenom Ivanu Perišiću koji nikada ne zaboravlja svoj rodni grad pa je i u ovoj trenutnoj situaciji borbe protiv pandemije koronavirusa donirao novčana sredstva Hitnoj medicinskoj pomoći Omiš. Dragi Ivane, hvala ti na velikodušnoj donaciji!, objavljeno je službenim Facebook stranicama Omiša.

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.