Perišić za rodni Omiš – donirao sredstva Hitnoj medicinskoj pomoći

Datum objave: 28.04.2020.
Autor / izvor:

Hrvatski sportaši u ova teška vremena pokazali su veliko srce. Brojni su se ujedinili tijekom epidemije koronavirusa, ali i nedavnog potresa u Zagrebu, te zajednički donirali najčešće bolnice.  

Vatreni su tako pomogli Zagrebu i Hrvatskoj s 4,2 milijuna kuna, no nisu na tome stali. Uslijedile su pojedinačne donacije. Tako je Luka Modrić donirao 100.000 eura zadarskoj bolnici, Mario Mandžukić je školi u Vinkovcima donirao materijal za izradu vizira, Danijel Subašić pomogao je Zadru i Splitu… Zasigurno je dio njih odlučio djelovati i anonimno.

Grad Omiš odlučio je javno zahvaliti Ivanu Perišiću na donaciji tamošnjoj Hitnoj pomoći.

– Od srca hvala našem vatrenom Ivanu Perišiću koji nikada ne zaboravlja svoj rodni grad pa je i u ovoj trenutnoj situaciji borbe protiv pandemije koronavirusa donirao novčana sredstva Hitnoj medicinskoj pomoći Omiš. Dragi Ivane, hvala ti na velikodušnoj donaciji!, objavljeno je službenim Facebook stranicama Omiša.

MLADEN PETRIĆ: ‘Poraz u Beču me još uvijek boli’

MLADEN PETRIĆ: ‘Poraz u Beču me još uvijek boli’

U Grčkoj situacija s korona virusom nije bila toliko dramatična kao u nekim drugim državama, ali su mjere ovdje bile puno strože nego u Hrvatskoj. Primjerice, moglo se izači i samo do trgovine, kupiti stvari, a ako šte htjeli trčati ili šetati, onda ste morali poslati...

Rakitić: Želim igrati, spreman sam preuzeti rizik

Rakitić: Želim igrati, spreman sam preuzeti rizik

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić u velikom intervju za španjolsku Marcu rekao je da želi igrati nogomet i da je spreman preuzeti rizik koji ide s tim. Na pitanje kako se nosi sa trenutnom situacijom, Rakitić je rekao da je to nova situacija za sve i da je vrijeme...

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.