POJAVILA SE SENZACIONALNA INFORMACIJA O MANDŽUKIĆU: ‘On sad mora donijeti odluku o spektakularnom transferu’

Datum objave: 13.04.2021.
Autor / izvor:
U kombinacijama su bili i Anderlecht te Antwerp, ali ništa od toga se nije realiziralo. Belgijanci također navode da je izgledno kako će Mandžukić možda prihvatiti i bogatu ponudu s Bliskog Istoka

Hrvatski napadač Mario Mandžukić zasad nije oduševio u dresu Milana, u kojem postaju nestrpljivi i gdje možda nakon sezone neće dobiti novi ugovor.

No belgijski portal Voetbal 24 već je objavio kako “Mandžukić mora donijeti odluku o spektakularnom transferu“. Hrvatski napadač bio je i prije svog prelaska u Milan povezan s prelaskom u neki od belgijskih klubova, a najviše se spominjao Club Brugge.

U kombinacijama su bili i Anderlecht te Antwerp, ali ništa od toga se nije realiziralo. Belgijanci također navode da je izgledno kako će Mandžukić možda prihvatiti i bogatu ponudu s Bliskog Istoka.

Naime, arapski klub Al-Hilal navodno je spreman ponuditi velik novac Mandžukiću, no treba ove informacije uzeti sa zrnom soli. Znamo kako je završio Mandžukićev staž u Kataru, gdje je proveo tek nekoliko mjeseci.

net.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.