Pred Marcelom Brozovićem je ugovor života, evo kad će ga konačno i potpisati i koji detalj nedostaje

Datum objave: 11.01.2022.
Autor / izvor:
Hrvatski reprezentativac zadovoljan je uvjetima i okruženjem zbog kojeg nije htio mijenjati sredinu.

Ugovor od šest mlijuna eura plus bonusi dovest će Marcela Brozovića do cifre od ukupno sedam milijuna zarade godišnje po novom ugovoru s Interom koji će trajati do 2026. “Saga” je očito gotova i sad predstoji samo potpisivanje produženja ugovora našeg reprezentativca – Brozović ostaje u Interu. Takvu naslovnicu jutros je imao portal nautjecajnijeg talijanskog sportskog medija, Gazzette dello Sport.

“Što još nedostaje?! Samo olovka i objava potpisa”, piše prestižna taijanska Gazzetta samo potvrđujući ono što se dugo nagađalo. Hrvatski reprezentativac ostaje u Interu, a formalnost produženja ugovora dogodit će se vjerojatno nakon utakmice Superkupa s Juventusom, a najkasnije nakon nedjeljne prvenstvene utakmice protiv Atalante. Spremnost obiju strana strana bila je jasna odavno, međusobna je ljubav obostrana iako na početku pregovora u Interu nisu bili sigurni da će zadržati jednog od svojih stožernih igrača. Bilo je nekih “nekontroliranih varijabli” jer je, sudeći po najavama Marcelovog oca Ivana, u početku tražena cifra od osam milijuna neto po sezoni, ali je dogovor ipak postignut. Iza povećanih zahtjeva s Brozovićeve strane stajala je samo ponuda Newcastlea koji je bio spreman “keširati” toliki iznos, ali je Marcelo želio nastaviti igrati na najvišoj razini koju mu premijerigaš zasad ne garantira.

Interov predsjednik Steven Zhang nimalo nije dvojio, želio je zadržati Brozovića i u tome je uspio te je lako moguće da će naš reprezentativac, kojem je sad 29 godina, karijeru i završiti u Interu.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.