PREDSJEDNIK UEFA-E NEMA NAMJERU ODUSTATI OD ODRŽAVANJA EURA I TO JOŠ OVE GODINE!? Ali, igrat će se u jednoj od dvije države gdje ima najmanje korone!

Datum objave: 16.03.2020.
Autor / izvor:

Kakvi bi se prijedlozi o nastavku ili dovršenju sezone mogli naći na stolu kad u utorak Uefa videokonferencijom okupi 55 nacionalnih asocijacija?

Prema izvoru bliskom HNS-u, Aleksander Čeferin nema namjeru tek tako odustati od Eura 2020. u ovoj kalendarskoj godini, zbog čega je spreman pomaknuti početak turnira na srpanj, a ovisno o razvoju pandemije koronavirusa, nije isključeno, kaže naš izvor, da mu Uefini šefovi promijene format.

Platinijeva ideja o paneuropskom turniru s utakmicama razbacanim diljem kontinenta topla je i emotivna poruka, ali ako se zaraza ne stiša, nogometna organizacija spremna je turnir povjeriti jednoj zemlji.

U prvi plan izbijaju Rusija i Turska…

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.