Procurili detalji: Vatreni as dogovorio uvjete transfera! Preostala je stvar na koju ne može utjecati

Datum objave: 14.08.2020.
Autor / izvor:
Prema Transfermarktu Rebićeva trenutna vrijednost na tržištu iznosi 24 milijuna eura

Nakon sjajne sezone u Milanu žele trajno otkupiti ugovor Ante Rebića od Eintrachta iz Frankfurta.

Renomirani talijanski novinar Gianluca di Marzio tvrdi da je hrvatski reprezentativac s Milanom već dogovorio financijske uvjete za sljedećih nekoliko sezona, a sada je na Milanu da ispregovara uvjete transfera sa Eintrachtom.

Dakle, to je situacija na koju Rebić više ne mohttps://sportske.jutarnji.hrže previše utjecati, a želja za trajnim transferom nije tajna.

Prema Transfermarktu Rebićeva trenutna vrijednost iznosi 24 milijuna eura, a navodno njegov bivši klub Fiorentina ima pravo 50% odštete od njegovog idućeg transfera. Zato u Eintrachtu pokušavaju izvući maksimum od Milana za trajni otkup, ali pitanje je koliko još mogu izvući u ‘korona eri’.

Prošlu sezonu Rebić je završio s 11 postignutih golova u 26 susreta Serie A, a valja reći kako je briljirao u drugoj polovici sezone kada mu je napokon ukazana adekvatna minutaža. Dakle, sve je golove postigao od 20. kola Serie A na dalje, a krenulo je s dva komada Udineseu 19. siječnja.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.