Prvaku i najbogatijem klubu u državi propao transfer Vlašića, a sada su krenuli u lov na drugog Vatrenog

Datum objave: 13.09.2020.
Autor / izvor:
Mediji u zemlji navode kako ima dosta sličnih osobina kao i Nikola Vlašić

Ruski mediji pišu kako se Zenit nakon propalog pokušaja dovođenja Nikole Vlašića okrenuo još jednom hrvatskom igraču. Na meti je ovaj put Marko Rog (25), veznjak Cagliarija, koji iza sebe ima jako dobru sezonu. Rog, navode Rusi, ima dosta sličnih osobina kao i Nikola Vlašić, iako igra nešto defenzivniji nogomet.

Uglavnom, Cagliari je spreman prodati Roga, ali je izvjesio cijenu od 25 milijuna eura. Što Zenit, barem za sada, nije spreman platiti. A baš je to iznos koji je Zenit ponudio moskovskom CSKA za Vlašića. Plus igraču 4,5 milijuna eura godišnje. Tako barem tvrde ruski mediji.

Kako god, interes Zenita potvrda je kako je Marko Rog napravio pravu stvar prelaskom iz Napolija u Cagliari. Rog je u Serie A pokazao iznimne tjelesne kapacitete, veliku snagu u duelima, te nema sumnje da njegove najbolje nogometne godine tek trebaju uslijediti.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.