RAKITIĆU STIGLA PORUKA IZ SLAVNOG KLUBA: ‘Igrači ga žele u svlačionici. Sve bi dali da je u njoj imaju igrača svjetske klase poput Hrvata’

Datum objave: 23.04.2020.
Autor / izvor:
Hrvatski reprezentativac uskoro bi se mogao oprostiti od Camp Noua

Teško da će hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić i u narednoj sezoni nositi dres Barcelone. Prema onome što je dolazilo iz Španjolske posljednjih tjedana Vatreni će posije šest godina osvajanja svega što je mogao napustiti Camp Nou. Pitanje koje se postavlja je gdje će dalje. Spominjali su se Atletico Madrid, Manchester United, Juventus, Napoli, Inter, ali on navodno želi natrag u Sevillu. Međutim, Andalužanima problem predstavlja njegova visoka plaća i odšteta. Barcelona se navodno ne želi odreći veznjaka bez najmanje 20 milijuna eura.

Španjolski ABC objavio je pak kako Sevillina svlačionica želi Rakitića te da bi bili oduševljeni da u njoj imaju igrača svjetske klase poput Hrvata. “Dočekali bi ga raširenih ruku”, navode.

Moraju ga prodati

Katalonski Sport dodaje kako je njegova budućnost neizvjesna pogotovo što on ne namjerava isforsirati odlazak s Camp Noua jer mu je želja ostati do kraja ugovora.

No, to bi značilo da će mu minutaža još više pasti. Ove je sezona u prvenstvenim utakmicama na 40% ukupne minutaže. Značaj mu je pao u korist Arthura i De Jonga. Zbog toga bi mu povratak u Sevillu bio koristan, a i poznato je koliko voli taj grad.

Barcelona će uskoro morati krenuti u akciju ako želi izbjeći da im iduće godine ode besplatno. Kupaca još uvijek ima i lako bi ga mogli prodati, ali Rakitić je rekao da će on otići pod svojim uvjetima.

https://net.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.