Rampa je dignuta, Nikola Vlašić može u slavni klub u gotovo pola cijene! Evo koliko traže za Vatrenog

Datum objave: 23.07.2020.
Autor / izvor:
U CSKA su svjesni su da je Vlašić ponajbolji igrač lige i da u Moskvi ne može adekvatno napredovati

Prije nekoliko dana u eteru se pojavila vijest da je Napoli ozbiljno zainteresiran za Nikolu Vlašića (22). Danas su Rusi s tom vijesti otišli korak dalje pa tvrde da ga je CSKA spreman pustiti za 20 milijuna eura.

Napoliju ili nekom drugom kupcu. Vlašić doduše ima otkupnu klauzulu tešku 35 milijuna eura, ali s obzirom na recesiju teško je vjerovati da će u ovom trenutku netko biti spreman izdvojiti toliki novac za hrvatskog reprezentativca.

No, čelnici CSKA svjesni su da je Vlašić ponajbolji igrač ruske lige i da u Moskvi ne može adekvatno napredovati. CSKA je Vlašića ljetos kupio od Evertona za 16 milijuna eura.

Vlašić je sezonu okončao s 13 pogodaka i 7 asistencija, a rekordnih osam puta bio je službeno proglašen igračem utakmice u sezoni u kojoj je CSKA završio četvrti. Vlašić je četvrti strijelac ruske lige, te prvi dribler i prvi po broju ključnih dodavanja. Nema sumnje da je prerastao i CSKA i rusku ligu.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.