SADA SE SVE ZNA / Trener Real Madrida otkrio gdje će Luka Modrić nastaviti karijeru. Njegove tvrdnje glasno će odjeknuti

Datum objave: 12.01.2022.
Autor / izvor:
Luka je već puno puta naglašavao da želi produljiti ugovor i ostati u Realu i nakon sljedeće sezone

Kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije, 36-godišnjem Luki Modriću, vrlo brzo, na kraju ove sezone, istječe ugovor s Real Madridom i zbog toga je njegova budućnost postala neizvjesna, a sada je španjolski AS objavio veliku vijest o njemu.

Luka je već puno puta naglašavao da želi produljiti ugovor i ostati u Realu i nakon sljedeće sezone, ali još uvijek nije potpisao novi ugovor s Realom. No, mogao bi uskoro kako stvari stoje.

Ima doživotni ugovor s Realom

U utorak je, pak, stigla nova potvrda da će Modrić produljiti ugovor s Realom. Madridski list AS, jedan od najvećih medija u Španjolskoj, objavio je na naslovnici vijest da Modrić uskoro produljuje s Realom na još jednu sezonu, do 2023.

“Njegova sjajna forma ove sezone i duboko poštovanje koje uživa u klubu važniji su od njegovih 36 godina. Ancelotti ga je uključio u svoje planove za sljedeću sezonu”, objavio je AS.

Nakon toga je i Fabrizio Romano, ugledni novinar, prenio riječi Carla Ancelottija, koji tvrdi da Luka ima, de facto, doživotni ugovor s Realom.

“Luka Modrić još nije potpisao produljenje, ali on praktično ima doživotni ugovor s Real Madridom”, izjavio je Ancelotti, a njegove riječi prenio je novinar Fabrizio Romano, uz tvrdnju da će Luka vjerojatno potpisati do 2023. godine.

https://net.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.