SENZACIJA NOVE GODINE / Kakva bomba, a još se nije ni zahuhtalo: Omiljeni Vatreni uskoro seli u Premier ligu?

Datum objave: 03.01.2022.
Autor / izvor:
The Athletic i Fanatic javljaju kako će Watford koji vodi Claudio Ranieri požuriti i što prije pokušati riješiti dolazak 32-godišnjeg Domagoja Vide u Englesku

Prvog dana Nove godine, točnije u ponoć, počeo je zimski Mercato. I odmah bomba. Omiljeni Vatreni Domagoj Vida velika je želja engleskog premierligaša Watforda. Poznati The Athletic piše kako će klub koji vodi Claudio Ranieri požuriti i što prije pokušati riješiti dolazak 32-godišnjeg hrvatskog reprezentativca, srebrnog Vatrenog, u Englesku.

Može pomoći obrani Watforda

O Vidinu odlasku iz Bešiktaša piše se gotovo svakog prijelaznog roka unazad godinu, godinu i pol, ali čini se kako je ovog puta to – to!

Obrana Watforda je porozna, do sada ove sezone primili su 35 golova, a samo dvije momčadi u Premier ligi u ovom trenutku imaju lošiju obrambenu statistiku.

Prema Fanatiku, Watford sada gleda na Vidu kao na potencijalni potpis sljedećeg mjeseca kako bi pojačao svoje obrambene mogućnosti, a Besiktas za njega želi preko milijun funti.

Fanatik je prije nekoliko već dana objavio članak s naslovom “Zbogom Domagoj”, a u njemu stoji kako Domagoj Vida sigurno odlazi na ljeto. Lako je moguće da ode i ove zime već…

Ugovor s istanbulskim klubom Vidi istječe na ljeto, no Vida je slobodan otići i u siječanjskom prijelaznom roku ako dođe ponuda za njega.

https://net.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.