Sjajne vijesti za hrvatsku reprezentaciju: Luka Modrić se ekspresno oporavio i stiže na Poljud!

Datum objave: 07.11.2021.
Autor / izvor:
Vijesti iz kluba govorile su o jakoj prehladi, potvrda je došla nakon što je stigao nalaz PCR testa

Luka Modrić se dobro oporavlja, danas se osjeća bolje te u ponedjeljak dolazi na okupljanje hrvatske reprezentacije za kvalifikacijski tjedan odluke. To je objavio HNS s porukom: “Bez brige, stiže kapetan!”.

Modrić je u subotu imao povišenu temperaturu, nije se osjećao dobro te je preskočio utakmicu Reala s Rayo Vallecanom (2:1). Vijesti iz kluba govorile su o jakoj prehladi, a potvrda je došla nakon što je stigao nalaz PCR testa koji je bio negativan.

Modrić uz pomoć lijekova rješava svoje zdravstvene problema, izborniku Zlatku Daliću pao je veliki kamen sa srce jer već ranije ostao je bez ozlijeđenih Matea Kovačića i Josipa Brekala. Ključno je bilo da se ne radi o koroni jer u tom slučaju morao bi deset dana ostati u izolaciju, neovisno o tome je li se zdravstveno oporavio.

Kako je Modrić cijepljen, prema novom UEFA-inom protokolu više se neće morati testirati u ovoj reprezentativnoj akciji. Na raspolaganju je izborniku za utakmice s Maltom u četvrtak i Rusijom u nedjelju. Na Dalićevoj procjeni i zajedničkom dogovoru je hoće li ga i koliko koristiti na Malti. Utakmica je bitna, to treba imati u vidu jer jedino pobjedom Vatreni sve drže u svojim rukama…

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.