Službeno: Zlatko Dalić potpisao novi ugovor! Evo do kada ostaje na klupi Hrvatske

Datum objave: 23.07.2020.
Autor / izvor:
Nadamo se kako će Hrvatska s Dalićem u Kataru ostvariti jednu stepenicu više od fenomenalnog uspjeha u Rusiji gdje su vatreni postali viceprvaci svijeta
Kao što smo već najavili, Zlatko Dalić ostaje izbornik Hrvatske sve do kraja 2022. godine i završetka Svjetskog prvenstva u Kataru koje će se odigrati te godine! Potvrđeno je to danas potpisom ugovora.
Ugovor mu je trajao do 2020. godine i do kraja Europskog prvenstva koje je na kraju odgođeno zbog pandemije koronavirusa pa je plan bio da Dalić ostane do iduće godine i kraja tog odgođenog prvenstva, ali Davor Šuker i Dalić su se dogovorili tako da će najuspješniji hrvatski izbornik nakon Rusije povesti vatrene u pohod i na Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Nadamo se kako će Hrvatska s Dalićem u Kataru ostvariti jednu stepenicu više od fenomenalnog uspjeha u Rusiji gdje su vatreni postali viceprvaci svijeta.

Dalića sada s Hrvatskom prvo čeka Liga nacija. Sve počinje 5. rujna utakmicom u Portugalu, a tri dana kasnije s odmjerit ćemo snage s Francuskom.

https://www.vecernji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.