Šok u Rovinju, Dejan Lovren otpao za Euro?! Dalić potresen: ‘Ja ne mogu na EP s ozlijeđenima‘

Datum objave: 29.05.2021.
Autor / izvor:
Imao je nogometaš ruskog Zenita problema s ozljedom koji su, kako se čini, preveliki

Zlatko Dalić izašao je pred novinare kao da mu je preminuo netko u obitelji. Izbornik je u petak dobio Luku Modrića i još devetoricu igrača, ali brige su mu zarobile lice. Izbornik je kazao:

– Nažalost pojavio nam se problem s Dejanom Lovrenom. Osjetio je staru ozljedu s kojom je došao, ponovila se i vidjet ćemo kakva je situacija. Svi ostali kreću s ozbiljnim radom jer pred nam je puno posla. Znam da su dečki imali tešku sezonu, da im nije lako…

Zatim je oko ozljede Lovrena dodao:

– Morat će na pregled, treba vidjeti kako će biti, nadam se da će sve završiti dobro. Moramo biti optimisti, ali i oprezni…

Lovren nije igrao u završnici ruske lige, još u travnju se ozlijedio. Radi se o ligamentu koljena. Na okupljanje je došao zdrav, ali očito problem postoji. Koliko težak možemo samo nagađati, no ovog je časa upitan za Euro.

– Imao je taj problem s ligamentom zbog čega nije igrao zadnje četiri utakmice za Zenit. Bilo je sve u redu, oporavio se, zaista je jako dobro trenirao, a onda je ponovno osjetio bol.

Rok za prijavu igrača UEFA-i je utorak 1. lipnja u 23.59.

– Žao mi je toga, ali konačan popis morat ćemo prolongirati za koji dan. Do utoraka nećemo imati riješenu situaciju oko Lovrena – kazao je Dalić.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.