Španjolci otkrivaju: David Beckham ima senzacionalnu ponudu za Luku Modrića

Datum objave: 23.04.2020.
Autor / izvor:

Bivši najbolji igrač svijeta uskoro će napuniti 35 godina i mora se pomiriti s činjenicom da će dobivati sve manje prilika, pišu Španjolci.

David Beckham, nekadašnji slavni nogometaš, a danas predsjednik MLS kluba Inter iz Miamija, pokušava iz Reala Madrida dovesti Luku Modrića i Jamesa Rodrigueza. Pišu to španjolski mediji i napominju da se Beckham jako trudi dovesti igrače iz svoga bivšeg kluba.

Inter se od ove sezone natječe u MLS ligi koja je poznata po tome što tamo odlaze nogometne zvijezde na zalasku karijere poput Zlatana Ibrahimovića ili Waynea Rooneyja. Rodriguez ima 28 godina i napominje se da još nije spreman napustiti europski nogomet, dok se za Modrića tvrdi da bi se idealno uklopio u MLS. Ovi izvori napominju da će bivši najbolji igrač svijeta uskoro napuniti 35 godina i mora se pomiriti s činjenicom da će dobivati sve manje prilika.

Beckham je očito jako impresioniran Modrićem jer su strani mediji već više puta pisali da pokušava dovesti hrvatskog kapetana. Ranije se spominjalo da bi Modrić u SAD-u imao plaću od 20 milijuna dolara godišnje. To je dvostruko više nego što ima u Realu.

https://www.vecernji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.