Španjolci otkrivaju: ‘Modrić je od Reala tražio samo jednu stvar, nije htio biti pokvarena igračka‘

Datum objave: 27.09.2021.
Autor / izvor:
Hrvatski maestro ovim je potezom oduševio i još jednom dokazao kakva je veličina

Luka Modrić u svibnju je produžio ugovor na još godinu dana, a njegova uloga u Real Madridu danas je ponovno postala tema u španjolskim medijima.

Španjolski El Español tako je jedan svoj članak posvetio upravo hrvatskom maestru i u istom otkrio kako je Luka pred potpisivanjem novoga ugovora postavio samo jedan jedini uvjet.

“Tražio je samo jednu stvar – da ostane važan igrač. Hrvat nije htio postati pokvarena igračka. Odbio je da bude jedan od onih koji će samo imati dobar ugovor u klubu poput Real Madrida”, piše El Español koji se usput prisjetio i jedne Modrićeve izjave:

“Sve dok se osjećam kao važan igrač Reala, volio bih ovdje i ostati. Jednom kada to više ne bude slučaj, potražit ću nove izazove”, govorio je Luka.

Kao član ‘Kraljevskoga kluba’ Modrić je odigrao 396 utakmica te pritom upisao 28 pogodaka i 62 asistencije.

U momčadi Carla Ancelottija, Luka je i s 36 godina na leđima jedna od ključnih Realovih figura. U ovoj je sezoni zasad propustio tri utakmice, no dvije zbog fizičkih probleme, a jednu zbog, kako navodi El Español, “tehničke odluke”.

“Sve ukazuje na to da će ove sezone imati nešto manje nastupa nego prošle. No to je manje-više pod kontrolom i činjenica je da će zadržati vodeću ulogu u veznom redu Real Madrida”, ističu Španjolci uz dodatak da će Real uskoro morati pronaći njegovog nasljednika, a mnogi ga vide u Eduardu Camavingi i Marcu Asensiju koji doduše zna zaigrati i na krliu te u malo više napadački orijentiranoj ulozi.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.