Španjolci: Raketa je sve bliže povratku u Sevillu, Barcelona će tražiti oko 10 milijuna eura

Datum objave: 02.08.2020.
Autor / izvor:
Hrvatski veznjak ima 32 godine, a o njegovom odlasku iz Barcelone priča se već duže vrijeme. Ugovor s Barcelonom ističe mu 2021. godine, a naznaka o mogućem produljenju baš i nema

Ivan Rakitić svakim je danom sve bliže povratku u Sevillu, javlja španjolski Mundo Deportivo.

Hrvatski veznjak ima 32 godine, a o njegovom odlasku iz Barcelone priča se već duže vrijeme. Ugovor s Barcelonom ističe mu 2021. godine, a naznaka o mogućem produljenju baš i nema.

Barcelona bi za njega mogla dobiti desetak milijuna eura, a u klubu se vesele i Ivana ‘skinuti’ s platne liste jer im je cilj smanjiti količinu novca koje troše na plaće.

Još jedan argument koji podržava teoriju o Ivanovom povratku u Sevillu je da se tamo nalazi sportski direktor Monchi koji je već jednom doveo Raketu, a dvojac je u odličnim odnosima. Ivan je još prije par mjeseci napomenuo kako mu je veliki san vratiti se u Sevillu.

– Ne idem bilo gdje gdje mi se kaže, nisam vreća krumpira. Bio bi san snova vratiti se u Sevillu – rekao je Ivan sredinom travnja, prenosi Mundo Deportivo.

Teško da će za Raketu više biti mjesta uz dolazak Miralema Pjanića, a tu su još i Arturo Vidal kojemu bi se mogao produljiti ugovor, kao i Frenkie de Jong koji je tu došao na duže vrijeme. Uz to, i Riqui Puig kuca na vrata prve momčadi.

https://www.24sata.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.