Spektakl u Splitu bez gledatelja! Cristiano Ronaldo i društvo protiv Vatrenih pred praznim tribinama

Datum objave: 09.11.2020.
Autor / izvor:
Također, bez publike će biti odigrana i utakmica mladih reprezentacija Hrvatske i Litve u Puli

Utakmica Lige nacija između Hrvatske i Portugala 17. studenoga u Splitu bit će odigrana bez gledatelja, izvijestio je u ponedjeljak Hrvatski nogometni savez.

“Nacionalni stožer civilne zaštite Republike Hrvatske danas je produžio trajanje Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja. Odluka stožera uključuje mjeru održavanja sportskih natjecanja bez prisustva gledatelja. Nastavno na takvu odluku Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, Hrvatski nogometni savez obavještava javnost kako će utakmica Lige nacija između Hrvatske i Portugala, 17. studenoga u Splitu, biti odigrana bez prisustva gledatelja. Također, bez publike će biti odigrana i utakmica mladih reprezentacija Hrvatske i Litve u Puli (17. studenoga)”, priopćio je HNS.

Spomenuta mjera Stožera odnosi se, naravno, i na druga natjecanja pod ingerencijom HNS-a, koja će se do daljnjega održavati bez gledatelja.

Zbog sličnih mjera u Turskoj i Švedskoj, bez gledatelja će biti odigrane i utakmice hrvatske reprezentacije protiv Turske (11. studenoga) u Istanbulu i Švedske (14. studenoga) u Solni.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.