Što se dogodilo s Mandžukićem? Ovo zvuči jako zabrinjavajuće

Datum objave: 04.06.2020.
Autor / izvor:
“Nula golova u prvenstvu. Mario Mandžukić potpuni je promašaj Al Duhaila i bivši napadač Juventusa spreman je napustiti Katar”, pišu tamošnji mediji.
Odluka Marija Mandžukića da ode igrati nogomet u Katar nije se pokazala kao najbolja. Bivši hrvatski reprezentativac u ovoj nogometno egzotičnoj zemlji zaradio je hrpu love, no po svemu sudeći uskoro će je napustiti. Dejan Lovren ‘PREKLINJEM VAS…’ Oštra poruka Dejana Lovrena: Više neću šutjeti! Neprihvatljivo je to što radite Pišu to mediji s Bliskog istoka koji su poprilično grubi u opisu učinka ovog Brođanina. Nazivaju ga skupim promašajem i eksperimentom. “Walid Regragui, trener Al-Duhaila, planira se riješiti hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića koji je došao u klub tijekom posljednjeg zimskog prijelaznog roka”, navodi Hibasport, a u sličnom su tonu i napisi u drugim tamošnjim medijima. “Nula golova u prvenstvu. Mario Mandžukić potpuni je promašaj Al Duhaila i bivši napadač Juventusa spreman je napustiti Katar”, pišu tamošnji mediji. “Promašeni i skupi eksperiment blizu se kraju: Mario Mandžukić mogao bi napustiti Al Duhail nakon samo šest mjeseci”, naslovi su na društvenim mrežama. Aircash Uspješni Prvi hrvatski fintech širi poslovanje na tržišta EU: Našu aplikaciju koristi više od 100.000 ljudi, a integrirani smo s velikim hrvatskim kompanijama Mandžukiću očito ne odgovara drugi kontinent i nogomet u Kataru jer ovaj borbeni nogometaš prije nije razočarao ni u jednom klubu u kojem je bio. Evo njegove statistike s Wikipedije po kojoj se to vidi: Marsonia: 23 nastupa, 14 golova Zagreb: 51 nastup, 14 golova Dinamo: 81 nastup, 42 gola Wolfsburg: 56 nastupa, 20 golova Bayern: 54 nastupa, 33 gola Atletico: 28 nastupa, 12 golova Juventus: 117 nastupa, 30 golova Al-Duhail: pet nastupa, nula golova Podsjećamo, prije se pisalo da bi Mandžukić karijeru mogao nastaviti u Turskoj jer je za njega zainteresiran Galatasaray.

https://www.vecernji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.