Sve je gotovo: Mario Mandžukić prošao liječnički pregled i uskoro stiže Ibrahimoviću i Rebiću!

Datum objave: 18.01.2021.
Autor / izvor:
Više nema prepreka za potpis ugovora s Milanom. Mandžukić čeka da se momčad vrati sa Sardinije.

Mario Mandžukić će u utorak ujutro postati novi igrač velikog AC Milana! Sad je to i kristalno jasno, nakon što je naš 34-godišnji napadač i bivši reprezentativac prošao jutros zakazane liječničke preglede na dva mjesta u okviru klupskih ugovornih ustanova. Stigao je nešto iza 8 sati u La Madonninu, klupsku kliniku na kojoj igrači brinu o svome zdravlju, a nakon toga otišao u Ambrosianu na porciju fitnessa, odnosno na test aktualnog fizičkog trenutka.

Sve je odrađeno besprijekorno, prošao je i na medicinskim i na testovima fizičke pripreme pa će sutra, dakle u utorak ujutro potpisati ugovor na šest mjeseci vrijedan 1.8 milijuna eura, kolika će mu biti plaća do kraja ove sezone.

Dvije su stvari važne u cijelom procesu. Mandžukić bi tehnički mogao potpisati već danas, no morat će pričekati jer se uprava kluba zajedno s igračima i stručnim stožerom mora vratiti iz Cagliarija, gdje Milan večeras igra utakmicu talijanskog prvenstva. Isto tako, plasira li se Milan u Ligu prvaka sljedeće sezone, bilo kroz prvenstvo ili primjerice osvajanjem Europske lige, ugovor Marija Mandžukića bit će automatski produljen za cijelu sezonu 21/22 uz zajamčenih 3.6 milijuna eura godišnje plaće.

Samo da zaključimo priču oko Mandžukićevog ponedjeljka u Milanu, nakon fitness-testa otišao je natrag u hotel gdje će boraviti čitavoga popodneva, ali i pogledati putem TV-ekrana svoju momčad protiv Cagliarija. A utorak donosi novu svečanost…

https://sportske.jutarnji.hr/

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.