SVI PIŠU SAMO O MODRIĆU NAKON TEŠKOG KIKSA REALA: Odigrali su vrlo loše, a evo što o Hrvatu misle španjolski mediji

Datum objave: 11.01.2021.
Autor / izvor:
Čak i u takvim uvjetima Luka Modrić je odigrao majstorsku utakmicu za svoj Real

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 18. kola španjolske Primere Real Madrid je u gostima kod predzadnje Osasune odigrao 0-0. Hrvatski kapetan Luka Modrić za Real je odigrao 75 minuta, a napadač Osasune Ante Budimir ušao je u igru u 78. minuti.

Zapravo, možda se moglo i nagovijestiti da bi Real mogao kiksati u ovoj utakmici. Jer prije svega teren nije bio u odličnom stanju, a igrači su se namučili da bi uopće došli u Pamplonu. Zbog jakog snijega i oluje morali su čekati u avionu četiri sada da bi na koncu poletjeli tek u petak kasno navečer, a navodno su bili veoma nervozni i frustrirani.

No, čak i u takvim uvjetima Luka Modrić je odigrao majstorsku utakmicu za svoj Real. Španjolski mediji imaju samo riječi hvale za njega i ističu kako je on zaista svijetla točka Reala.

Španjolci oduševljeni Modrićem

Mundo Deportivo Modrića je proglasio jednim od najboljih, a napisali su da ga nitko nije mogao pratiti. “Modrić je bio taj koji je imao najbolje ideje u napadu. On je zadavao ritam igri, ali nitko od njegovih suigrača nije mogao pratiti taj ritam”, stoji u kritici Munda.

Sport je pak ocijenio Modrića sa “šesticom”. Nazvali su ga vizionarom i također istaknuli da je bio najkreativniji.

“Najkreativniji igrač Madrida. Preuzeo je odgovornost i pokušao predvoditi svoje suigrače, ali bio je kažnjen okolnostima koje su zadesile ovaj meč. Zidaneova odluka da ga izvadi s terena u 75. minuti i uvede Isca bila je iznenađujuća”, piše tako Sport.

Madridski AS piše o Modriću sljedeće… “Modrić je napravio što je mogao. Ali sama igra, kao i teren na kojem se igrala utakmica nisu bili u skladu s njegovim karakteristikama”.

Marca i njezini čitatelji proglasili su Modrića najboljim i samo kratko u opisu sljedeće. “Nema odmora za Modrića, on je postao najvažniji igrač Real Madrida”.

Home

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.