Svi su ludi za fantastičnim veznjakom, velikani žele pod svaku cijenu dovesti zvijezdu Vatrenih

Datum objave: 01.10.2021.
Autor / izvor:
Neki od najvećih klubova u Europi samo čekaju istek ugovora, a onda kreću po hrvatskog veznjaka

Marcelo Brozović je postao glavna tema u Italiji. Na kraju ove sezone mu istječe ugovor s Interom, a prema pisanju talijanskih medija ga vrlo vjerojatno neće produljiti. Glavni problem su financije i problemi u koje je klub upao.

Inter je objavio kako u 2020./2021. ima gubitak od 245.6 milijuna eura što je rekordni gubitak u Serie A. Milanski sastav želi uštedjeti pa je teško za očekivati da će promijeniti mišljenje i Brozoviću povisiti plaću i tu dolazi do glavnog razilaženja između kluba i hrvatskog veznjaka.

Brozović je jedan od najboljih igrača Intera i smatra da bi kao takav trebao imati veću plaću. Gazzetta dello Sport piše kako Hrvat želi šest milijuna eura po sezoni, a Inter mu ne želi dati puno više od 4.2 milijuna koliko sada zarađuje pa će 28-godišnji Hrvat na kraju sezone vjerojatno mijenjati sredinu.

Prošlog ljeta je Inter bio u pregovorima s PSG-om koji je za njega nudio Leandra Paredesa, ali do dogovora na kraju nije došlo. Talijani pišu kako francuski velikan ne odustaje od Brozovića, ali sada dobivaju i jaku konkurenciju u utrci za njegovo dovođenje.

Gazzetta piše kako hrvatskog reprezentativca žele Manchester United i Tottenham. Direktor Tottenhama Fabio Paratici je Brozovića htio dovesti još dok je radio u Juventusu, a navodno od njega nije odustao ni sada u Engleskoj. Sva tri zainteresirana kluba će Brozoviću ponuditi šest milijuna eura, a možda i više, dok se Inter sada teško može izboriti za njegov ostanak.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.