TAKAV VAM JE NAŠ LUKA / Modrić oduševljavao navijače predstavom na terenu pa pokazao kakva je ljudina nakon susreta

Datum objave: 25.01.2022.
Autor / izvor:
Real Madrid remizirao je s Elcheom kod kuće 2:2, a pogodak koji je vratio Kraljevski klub u igru postigao je Luka Modrić

Real Madrid je iznenađujuće remizirao s Elcheom na domaćem terenu, a jedan od heroja Kraljevskog kluba bio je naš Luka Modrić.

Gosti su vodili 2:0 do 82. minute, a potom je Luka zabio za smanjenje vodstva. Bod je Realu donio Eder Militao pogotkom u sudačkoj nadoknadi.

Karim Benzema je napustio teren u 58. minuti zbog ozljede, a kapetansku traku je prepustio našem Modriću, koji je kasnije kao pravi vođa vodio svoju momčad do povratka u utakmicu. Francuski reprezentativac je pak nakon utakmice doživio pravi šok.

Oduševljavao za vrijeme i nakon susreta

A osim što je sve oduševio igrama na terenu, hrvatski kapetan je i nakon susreta bio prvo ime.

Naime, Modrić je nakon susreta došao do navijača Reala te je svoj dres poklonio mladom navijaču. Članu osiguranja pokazao je na dječaka koji je bio na tribinama, a nakon susreta kamere su uhvatile mladog navijača kako s osmijehom nosi dres našeg Luke.

Tako je oduševljavao navijače za vrijeme utakmice svojim potezima i pogotkom, ali i nakon susreta, kada je pokazao o kakvom velikom čovjeku se radi. Dan koji će mladi navijač Reala pamtiti do kraja života.

Video cijele situacije pogledajte OVDJE.

https://net.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.