TALIJANI TVRDE: BILO JE PITANJE VREMENA, ENGLEZI SU STIGLI PO BROZOVIĆA Velikan Vatrenom nudi gotovo dvostruko veću plaću! Uskoro kreću pregovori

Datum objave: 16.04.2020.
Autor / izvor:

Bilo je realno očekivati da će se ovoga ljeta voditi velika bitka za potpis ugovora s Marcelom Brozovićem, jednim od najtraženijih hrvatskih nogometaša na tržištu. Nezamjenjivom igraču u sastavu Antonija Contea u Interu se, barem kako piše talijanski list Il Libero, javio aktualni prvak Europe i lider engleskog prvenstva, Liverpool.

O tome hoće li se Brozović priključiti svom kolegi iz reprezentacije Dejanu Lovrenu još je rano govoriti, no inicijalni kontakt je uspostavljen, i to s njegovim agentom. S druge strane, jasno je kako će na San Siru pokušati napraviti sve da bi ga zadržali i s bivšim veznjakom Dinama potpisali novi ugovor. Conte ga i dalje vidi u srcu veznog reda, tamo gdje je do prekida aktualne sezone bio standardan.

Brozovićev ugovor s Interom traje do lipnja 2022. godine, ali u njemu stoji da je minimalna odlazna klauzula jednaka 60 milijuna eura. To znači da, koji god klub ponudi toliko, Inter tu ponudu odbiti ne može, već se automatski stupa u dogovor za osobne uvjete. Talijanski list piše da bi u Liverpoolu Brozović zarađivao gotovo dvostruko više na godišnjoj razini. U Interu ga plaćaju tri i pol milijuna eura po sezoni, a na Anfieldu bi zarađivao oko šest milijuna.

Liverpoolov interes ne umanjuje onaj madridskog Reala i ostalih klubova čijim je trenerima Brozović itekako zanimljiv. Podsjetimo, naš se veznjak prije nekoliko dana vratio u Milano, odakle je objavio fotografiju na društvenim mrežama i sada čeka početak treninga i nastavak sezone.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.