TRANSFER BOMBA IZ TURSKE, JOŠ JEDAN GIGANT ŽELI MANDŽUKIĆA: Velikani stoje u redu, hrvatski napadač sve je bliže povratku u Europu

Datum objave: 19.04.2020.
Autor / izvor:
Mandžukićev suigrač Mehdi Benatia potvrdio je da Hrvat nije sretan na Bliskom Istoku

Hrvatski napadač Mario Mandžukić napustio je redove talijanskog velikana Juventusa ove zime i otišao u katarski Al-Duhal. Međutim, ta bi avantura mogla kratko trajati jer se počelo puno pričati o njegovom povratku u Europu.

Početkom travnja je turski Fanatic pisao da Mandžukića želi dovesti Bešiktaš, a malo kasnije turski mediji su objavili informaciju kako se u bitku za Hrvata uključio i još jedan turski div, Fenerbahče.

Treći velikan

U subotu je iz Turske stigla nova informacija – Mandžukića želi i treći gigant Galatasaray.

Vijest donosi Yeni Akit Gazetesi koji piše da Galatasaray u trenutno sluša ponude za svojeg napadača, slavnog Kolumbijca Radamela Falcaa, čija im plaća predstavlja veliki uteg.

Nesretan na Bliskom Istoku

Njegovu savršenu zamjenu vide u Mandžukića za kojeg znaju da nije sretan u Kataru.

Mandžukićev suigrač iz Al-Duhaila i nekada Juvetusa, Mehdi Benatia to je na neki način i potvrdio.

“Dobro mu je ovdje, ali sigurno da mu nedostaju toplina i podrška navijača kao na Juventusovom stadionu. Tamo su izvikivali njegovo ime, u Torinu je bio jako voljen, to ga je jako motiviralo. Često razgovaramo o tome – u Kataru morate pronaći druge razloge za motivaciju kada izađete na terene i vidite poluprazne tribine”, ispričao je Benatia.

https://net.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.