TRENER BARCE PROGOVORIO O RAKITIĆU: Situacija s Vatrenim drugačija je nego što se mislilo, ovako stoje stvari

Datum objave: 17.04.2020.
Autor / izvor:
Španjolski mediji u posljednje vrijeme često spominju Rakitića, tvrdeći da ga vodeća momčad španjolskog prvenstva želi prodati

Trener Barcelone Quique Setien izjavio je da nema nikakvu informaciju da hrvatski veznjak Ivan Rakitić (32) želi napustiti klub, objavili su španjolski mediji.

“Nemam informaciju da Rakitić želi napustiti klub i o tome nikad nismo razgovarali. Kod mene je igrao puno i tako će biti dalje, i mogu reći da sam zadovoljan njegovim partijama. No, kako će se stvari odvijati u budućnosti, to ćemo tek vidjeti, vrijeme će pokazati”, izjavio je Quique Setien.

Nije vreća krumpira

U posljednje vrijeme španjolski mediji često spominju Rakitića, tvrdeći da ga vodeća momčad španjolskog prvenstva želi prodati, a hrvatski reprezentativac je u ponedjeljak poručio kako ne želi biti Barcelonina “vreća krumpira za trgovanje” kada se otvori tržište, te da se i dalje nada ostanku u klubu do kraja ugovora u ljeto 2021. godine.

Očito u toj želji ima i podršku trenera koji je Barcu preuzeo u siječnju ove godine.

https://net.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.