Tudor u Juventus, a Cristiano Ronaldo na Poljud!? HNS to želi, čekaju se Split i Hajduk

Datum objave: 26.08.2020.
Autor / izvor:
Ipak, u cijeloj priči postoji jedno veliko pitanje. Naravno, zbog epidemije koronavirusa

Tudor u Juventus, a Cristiano Ronaldo na Poljud!? Hoće li reprezentacija Portugala u okviru Lige nacija 17. studenog protiv Hrvatske igrati na stadionu Hajduka? To se još ne zna, ali u Hrvatskom nogometnom savezu žele da se to dogodi.

Naime, iz Kuće nacionalnog nogometa odaslali su pismo, svu potrebnu dokumentaciju Hajduku i gradu Splitu u kojoj se navodi kako bi željeli da europski prvak gostuje na Poljudu. To je tek naravno prvi korak. Sad se trebaju očitovati u Hajduku i gradu, vidjeti imaju li oni istu takvu želju.

U listopadu prošle godine na Poljudu su Vatreni igrali protiv Mađarske. Bio je to susret u kojem je više od 30.000 gledatelja napravilo sjajnu atmsferu, Vatreni su pobijedili s 3:0. Nakon te utakmice, koja je bila odlično organizirana, čelnici Hrvatskog nogometnog saveza obećali su da će Poljud vrlo brzo opet gledati naše nogometne majstore.

Eto, sad je ponuđen ogled s Portugalom. Inače, Hajduk i ne treba dati svoj pristanak, doboljno je da pristane grad Split, tako je bilo i kad se radilo o utakmici s Mađarskom.

Sad u HNS-u čekaju odgovor. Makar, s obzirom da se utakmice Lige nacija igraju bez gledatelja, a dosta epidemiologa najavljuje mogućnost širenja pandemije u tim mjesecima, pitanje jest što grad Split dobiva organizacijom te utakmice?

Neće biti navijača, druženja, atmosfere, uglavnom ničega vezanog uz nogomet, a pogotovo nastupe Vatrenih. Realno, ta utakmica, kao i sve ostale, mogu se igrati bilo gdje u konceptu pandemijskog nogometa.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.