U cijelosti prenosimo članak o članovima udruge Uvijek vjerni

Datum objave: 19.06.2021.
Autor / izvor:
Unajmili avion da odu u Glasgow, ali Škoti im nisu dali da slete: ‘Povratak nije dolazio u obzir, evo gdje smo završili!‘
‘Koje razočaranje! Razmišljali smo u zraku gdje da kažemo pilotu da nas vozi. I odlučili smo pitati dozvolu za ulazak u – Češku‘

– Je, unajmili smo privatni avion za ići gledati utakmicu Hrvatska-Češka u Glasgow – kaže nam u petak navečer Saljanin Sebastian Jagić Njare, koji je sa bratom Šimom i prijateljima Domagojem Raljevićem i Lukom Vojvodićem u petak ujutro odletio sa zemuničke Zračne luke privatnim avionom u Škotsku, piše Zadarski.hr.

– Ulaznice smo već imali, bili smo ludi od sreće, to je jedna češka tvrtka i dobili smo i popust, lakše je bilo s njima se dogovoriti nego s našim ženama da nas puste – šalio se u petak navečer Njare u telefonskom razgovoru, ali, kaže, na utakmicu – nisu stigli.

– Kad smo došli iznad Škotske, pilot nam je rekao da je upravo obaviješten da moramo napustiti škotski zračni prostor jer zbog pandemije oni nam ne dozvoljavaju slijetanje i dolazak. Čovječe, koje je to bilo razočarenje! Prvo, nećemo gledati utakmicu, a drugo, ‘ko će se od srama sad vratiti i utakmicu gledati iz Zadra? Iz Zemunika možda? Hahaha, to nije dolazilo u obzir – priča nam Sebastian.

Pa gdje ste gledali utakmicu?

– A, razmišljali smo u zraku, u avionu, gdje da kažemo pilotu da nas vozi. I odlučili smo pitati dozvolu za ulazak u Češku. I evo nas u Pragu, tu smo gledali utakmicu, s češkim navijačima, haha, svašta se nama izdogađalo, ali izabrali smo Prag zbog kultne pivnice, Flek, gdje je osnovan Hajduk, tamo smo odlučili gledati utakmicu. A pilotu je bilo ok, on je ionako iz Praga došao po nas jutros u Zemunik – priča Sebastian, koji će se s ekipom vratiti doma, ali razočaran postupkom Škotske.

– Nije mala stvar skupiti tolike šolde i namoliti žene da nas puste. I onda ne možemo na utakmicu. A mi smo strastveni navijači. Neka, evo nas u Pragu i sada nam je odlično – kazao nam je nakon utakmice 28-godišnji Saljanin Sebastian Jagić Njare, piše Zadarski.hr.

https://www.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.