U nevjerojatnoj drami Osječani s 10 igrača ispustili sve, Rijeka će igrati finale na Šubićevcu!

Datum objave: 01.06.2020.
Autor / izvor:

Utakmica je bila nevjerojatna. Dva gola zabio je Bočkaj, izgledalo je kao da je Osijek na korak do finala, a onda crveni karton Kleinheisleru i potpuni preokret Riječana! Iskre su frcale

Osijek je bolje izgledao u prvim minutama utakmice, a to se isplatilo već u 16. minuti kada Peri Bočkaju stiže ubačaj na drugu vratnicu kojeg on zabija u mrežu za 1-0.

S tim se rezultatom otišlo i na predah, a u 48. minuti opet – Bočkaj! Grezda je radio presing na golmanu Rijeke Panduru, a ovaj je očajno dodao loptu u noge Bočkaju koji je iz pomalo teške pozicije briljantno naciljao dalji kut i povećao prednost na 2-0.

Ipak, stvari su onda pošle po krivu za momčad Ivice Kuleševića. Kleinheisler je zaradio drugi žuti karton, a potom se sve raspalo. Deset minuta kasnije briljantno je loptu primio Murić i zabio je u mrežu za smanjenje zaostatka. U 73. minuti nakon sudac Igor Pajač pokazuje na bijelu točku, a penal mirno zabija Mirko Marić.

Iskre su tada frcale na terenu, isključen je i Osijekov predstavnik kluba, igrači su se žalili, svađali, tukli… U 86. minuti Lončar i Sterling Yateke briljantno su kombinirali, a Yateke se fantastično snašao, matirao Ivušića i doveo Rijeku u vodstvo. A samim time, na kraju i finale Kupa Hrvatske.

Finale se igra na šibenskom Šubićevcu, 1. kolovoza, a Riječane tamo čeka Lokomotiva.

https://www.24sata.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.