UPALIO SE CRVENI ALARM U REPREZENTACIJI / Luka Modrić se ozlijedio deset dana prije jako važnih utakmica za Hrvatsku

Datum objave: 21.08.2021.
Autor / izvor:
Najprije 1.9. gostujemo u Rusiji, zatim 4.9. gostujemo u Slovačkoj, a mini-ciklus završavamo utakmicom protiv Slovenije kod kuće

Loše vijesti stižu nam iz Španjolske. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić ozijedio se na treningu Real Madrida u petak i neće konkurirati za sastav u sljedećem kolu protiv Levantea.

Kako javljaju španjolski mediji, Modrić je osjetio bol u aduktoru i trener Reala Carlo Ancelotti neće ga uvrstiti u momčad za predstojeću utakmicu.

Gust i težak raspored

Ne treba ni govoriti kakav bi udarac bio za hrvatsku nogometnu reprezentaciju da se Modrić ne oporavi do 1. rujna. Hrvatska tada nastavlja natjecanje u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, a pred nama su tri jako važne utakmice.

Najprije 1.9. gostujemo u Rusiji, zatim 4.9. gostujemo u Slovačkoj, a mini-ciklus završavamo utakmicom protiv Slovenije kod kuće. Ove će tri utakmice uvelike odrediti poredak u našoj skupini.

https://net.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.