UVIJEK ĆE OSTATI SRCE VATRENO! MANDŽUKIĆ POKAZAO KOLIKA JE LJUDINA I U JEKU NAJVEĆE KRIZE ODUŠEVIO SVOJE SLAVONCE ‘Sada ćemo raditi u tri smjene’

Datum objave: 10.04.2020.
Autor / izvor:

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić pridružio se brojnim našim sportašima koji su u vremenu koje je “pojeo” koronavirus donirali sredstva zdravstvenom sustavu i svim dionicima borbe protiv opake bolesti.

Igrač katarskog Al Duhaila i svjetski srebrni iz Rusije otprije dva ljeta donirao je materijal za izradu vizira tehničkoj školi Ruđera Boškovića u Vinkovcima, prenosi lokalni portal Cibalia.info.

– U ime učenika i nastavnika Tehničke škole Ruđera Boškovića Vinkovci i svoje osobno ime, od srca se zahvaljujem Mariju Mandžukiću na velikodušnoj donaciji. Donacija našeg vatrenog Slavonca, Super Maria, omogućit će daljnju proizvodnju vizira za heroje – zdravstvene djelatnike u bolnicama diljem Hrvatske! Tehnička škola nastavlja proizvodnju u tri smjene uz veliki vjetar u leđa našeg Mandže! Hvala – napisao je ravnatelj te ustanove Mate Vukušić na svom Facebook-profilu.

U toj školi s proizvodnjom zaštitnih vizira započelo se prije dva tjedna. Na ideju je došao profesor računalstva i elektroskupine predmeta Danijel Pobi koji je vidio da to rade u jednoj češkoj firmi. Sada će, kako je ravnatelj Vukušić napisao, “raditi u tri smjene”.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.