Vatreni as ima novi klub! Sve je postalo jasno još popodne, formalizacija posla pitanje je sata

Datum objave: 11.09.2020.
Autor / izvor:
Ante Rebić bi u petak bi trebao potpisati ugovor s trofejnim klubom, javljaju brojni izvori

Čim je ovoga popodneva stigla vijest iz Frankfurta da je napadač Eintrachta Andre Silva potpisao stalnu suradnju s klubom, bilo je jasno da će i hrvatski reprezentativac Ante Rebić isto učiniti s talijanskim Milanom.

Podsjetimo, Rebić i Silva razmijenili su klubove prije godinu dana kada su otišli u suprotnim smjerovima na dvogodišnje posudbe. Hrvatski je ofanzivac briljirao u Eintrachtu pod vodstvom Nike Kovača, a u klub sa San Sira dovela ga je bivša uprava predvođena Zvonimirom Bobanom. Silvu pak nisu vidjeli u kombinacijama pa im se ta opcija razmjene s posudbama učinila i financijski vrlo prihvatljivom.

Dakle, iako su ugovori o posudbi, kako za Silvu u Eintrachtu, tako i za Rebića u Milanu isticali tek u lipnju sljedeće godine, klubovi su požurili formalizirati njihove suradnje s klubovima u kojima trenutno igraju. Tako je Eintracht u četvrtak objavio da je Silva i službeno postao njihov igrač, a isto će u sljedećih nekoliko sati, pretpostavlja se – u petak ujutro učiniti i Rebić.

Svi detalji oko ugovora bit će također poznati u satima ili danima koji dolaze.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.