Vatreni igraju u Splitu, odluka je pala! Na Poljud stiže jedna od najboljih reprezentacija u povijesti

Datum objave: 01.09.2020.
Autor / izvor:
17. studenoga u Splitu će biti odigrana utakmica posljednjeg kola skupine C Lige nacija

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) u utorak je odlučio kako će se utakmica posljednjeg, 6. kola Lige nacija između Hrvatske i Portugala igrati 17. studenoga na stadionu Poljud u Splitu.

Hrvatska se u Split vratila nakon dugo vremena 10. listopada prošle godine utakmicom protiv Mađarske u okviru kvalifikacija za EURO 2020., a “vatreni” su tada pred punim tribinama ostvarili pobjedu od 3-0.

Izvršni direktor i član Izvršnog odbora HNS-a Marijan Kustić i Ile Topuzović u utorak su održali sastanak s predstavnicima Grada Splita predvođenima gradonačelnikom Androm Krstulovićem-Oparom, koji su dali suglasnost za održavanje utakmice u Splitu.

Hrvatska će natjecanje u skupini C Lige nacija početkom rujna započeti gostovanjima u Portu i Parizu protiv Portugala, odnosno Francuske, slijede dvije domaće utakmice u listopadu u Zagrebu protiv Švedske i Francuske, dok će u studenome prvo gostovati kod Švedske, a potom u zadnjem kolu u Splitu dočekati Portugal.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.