VATRENI JE U SREDIŠTU RAZMJENE IGRAČA, PRVACI GA IPAK ŽELE ZADRŽATI U NJIHOVIM REDOVIMA! Uz njega će zahtjevati i novac, puštaju skupocjenog veznjaka

Datum objave: 21.04.2020.
Autor / izvor:

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić još je uvijek igrač milanskog Intera. Naravno, krilni napadač svoje partije ove sezone igra u Bayernu, gdje ga je doveo bivši izbornik Niko Kovač. Pojavila se informacija da ga Bavarci sada žele otkupiti od momčadi sa San Sira, ali…

Novac je problem, naravno. Koronavirus će pojesti, ako još nije, dobar dio nekog prihoda koji je trebao biti barem dio kolača za transfer-rokove. Upravo zato, na pomolu je još jedna razmjena igrača, kakvih bi u bliskoj budućnosti trebalo biti sve više.

Dok bi Perišić tako i službeno trebao postati punopravan dio svlačionice na Allianz Areni, u suprotnom bi pravcu krenuo francuski veznjak Corentin Tolisso koji je od dolaska imao nekoliko ozljeda pa traži revitalizaciju karijere.

Problem bi, u slučaju da u sredini ne bude novca koji bi nekom otišao, bio veći za Bayern koji je Tolissa Lyonu platio 41.5 milijuna eura pa će Bavarci od Intera možda tražiti još neku novčanu naknadu uz Perišića čija je trenutna tržišna vrijednost 17.5 milijuna eura.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.