Vatreni odradili prvi trening nakon 10 mjeseci! ‘Veći problem huligani ili korona? Dobro pitanje!‘

Datum objave: 01.09.2020.
Autor / izvor:
Izbornik hrvatske reprezentacije imao je 20 igrača na zagrijavanju od petnaestak minuta

Uporna i dosadna prava jesenska kiša popratila je hrvatsku nogometu reprezentaciju na prvom okupljanju u 2020. godini. Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić točno u 18 sati izveo je momčad na glavni teren maksimirskog stadiona na prvi trening.

Novinari, kamermani i fotoreporteri pratili su ih s poprilične distance iz novinarske lože ili zapadne tribine. Za to se pobrinuo povjerenik za sigurnost Miroslav Marković, koji nije prihvatio naše pitanje jesu li mu veći protivnik huligani ili korona.

– Dobro pitanje – jedino je prozborio Marković ispod maske. Obvezne su za sve promatrače, tako i novinare.

Dalić je imao 20 igrača na zagrijavanju od petnaestak minuta. Nedostajali su ‘Rusi’ Nikola Vlašić i Filip Uremović koji su stigli tijekom večeri. Zna se da Perišić i Brozović trebaju doći u srijedu.

Trener vratara Marjan Mrmić potom je odvojio svoj trojac – Livaković, Sluga, Grbić, odmah je u fitness otišao Duje Ćaleta-Car koji je igrao u nedjelju navečer, a na terenu su ostali Vida, Lovren, Vrsaljko, Jedvaj, Barišić, Škorić, Melnjak, Kovačić, Badelj, Pašalić, Kramarić, Brekalo, Rebić, Petković, Budimir i Čolak.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.